Ξενοδοχεία

 

Αναλαμβάνουμε την ψυχαγωγία και την διασκέδαση των πελατών του ξενοδοχείου σας με ποικίλο και καθημερινό πρόγραμμα χωρισμένο σε τρεις ζώνες ( πρωινό, μεσημεριανό-απογευματινό, βραδινό ).
Με ένα πλήθος δραστηριοτήτων και με διαφορετικό κάθε μέρα πρόγραμμα σας εγγυόμαστε διακοπές μοναδικές, φανταστικές και αξέχαστες για τους αγαπημένους σας πελάτες.

Για τα παιδιά. Mini-club. Από 3 εώς 12 ετών.
Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών τα χωρίζουμε σε δύο ή σε τρία τμήματα. Το κάθε τμήμα ακολουθεί το δικό του ποικίλο πρόγραμμα και η κάθε μέρα έχει διαφορετικές δραστηριότητες για να μην πλήττουν ποτέ οι μικροί μας φίλοι. Mini Disco κάθε βράδυ και ένα παιδικό show μία φορά την εβδομάδα με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά.

Για τους εφήβους. Από13 εώς 17 ετών
Πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για τους έφηβους πελάτες. Με ένα πολιτισμένο και ελαφρώς κυνικό χιούμορ που όλοι καταλαβαίνουν και ποτέ κανένας δεν παρεξηγεί δημιουργούμε μία ευχάριστη παρέα με τους teenagers του ξενοδοχείου.

Με Παιχνίδια επιτραπέζια
Αθλητικούς διαγωνισμούς και σπορ
Διαγωνισμούς ελαφρώς τολμηρούς και ευχάριστους για την ανάδειξη του Mr. Hotel ή της Miss Hotel
Και με διοργάνωση πάρτυ αποκλειστικά για αυτούς, οι πιο << απαιτητικοί >> πελάτες του ξενοδοχείου ξεκουράζονται, διασκεδάζουν, και πραγματικά δραπετεύουν από την ρουτίνα της καθημερινής σχολικής τους ζωής.

Για τους ενήλικες
Καθημερινό πρόγραμμα σπορ και δραστηριοτήτων ( τοξοβολία, σκοποβολή, bocca ( petanca ), βόλει, ποδόσφαιρο, ping-pong, περίπατους, προγράμματα κουλτούρας κ.α. ).

Βραδινή διασκέδαση
Κατά της τη διάρκεια της βραδιάς και μετά το δείπνο τους οι πελάτες μπορούν να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν με παιχνίδια, με  διαγωνισμούς, με show της ομάδας του animation και με εξωτερικούς καλλιτέχνες ( ζωντανή μουσική, παρουσίαση παραδοσιακών χωρών κ.α. ).


 Η εμπειρία μας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και η συναναστροφή μας με πελάτες διαφορετικών εθνοτήτων μας επιτρέπουν να εργαζόμαστε με ευελιξία κατανοώντας απολύτως τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών καθώς και τις απαιτήσεις του ξενοδοχείου. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τους πελάτες να θέλουν να επαναλάβουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο το συντομότερο δυνατόν.
Σας εγγυόμαστε διακοπές μαγευτικές και αξέχαστες για την αγαπημένη σας πελατεία.