Ξενοδοχεία

 

Αναλαμβάνουμε την ψυχαγωγία και την διασκέδαση των πελατών του ξενοδοχείου σας με ποικίλο και καθημερινό πρόγραμμα χωρισμένο σε τρεις ζώνες ( πρωινό, μεσημεριανό-απογευματινό, βραδινό ).
Με ένα πλήθος δραστηριοτήτων και με διαφορετικό κάθε μέρα πρόγραμμα σας εγγυόμαστε διακοπές μοναδικές, φανταστικές και αξέχαστες για τους αγαπημένους σας πελάτες.

Για τα παιδιά. Mini-club. Από 3 εώς 12 ετών.
Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών τα χωρίζουμε σε δύο ή σε τρία τμήματα. Το κάθε τμήμα ακολουθεί το δικό του ποικίλο πρόγραμμα και η κάθε μέρα έχει διαφορετικές δραστηριότητες για να μην πλήττουν ποτέ οι μικροί μας φίλοι. Mini Disco κάθε βράδυ, παιδικά show με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, Cinema Nights, Spa Party, Night Football Competitions και άλλες πολλές, πολλές εκπλήξεις.


Για τους εφήβους. Από13 εώς 17 ετών
Πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για τους έφηβους πελάτες. Με ένα πολιτισμένο και ελαφρώς κυνικό χιούμορ που όλοι καταλαβαίνουν και ποτέ κανένας δεν παρεξηγεί δημιουργούμε μία ευχάριστη παρέα με τους teenagers του ξενοδοχείου.

Με Παιχνίδια επιτραπέζια
Αθλητικούς διαγωνισμούς και σπορ
Διαγωνισμούς ελαφρώς τολμηρούς και ευχάριστους για την ανάδειξη του Mr. Hotel ή της Miss Hotel
Και με διοργάνωση πάρτυ αποκλειστικά για αυτούς, οι πιο << απαιτητικοί >> πελάτες του ξενοδοχείου ξεκουράζονται, διασκεδάζουν, και πραγματικά δραπετεύουν από την ρουτίνα της καθημερινής σχολικής τους ζωής.

Για τους ενήλικες
Καθημερινό πρόγραμμα Sport, Fitness and  Wellness δραστηριοτήτων ( τοξοβολία, σκοποβολή, bocca ( petanca ), βόλει, ποδόσφαιρο, ping-pong, περίπατοι, προγράμματα κουλτούρας, beach volley, μπάσκετ, jogging, yoga, aqua gym,step aerobic, latin dances, folklore dances, προγράμματα κουλτούρας κ.α).

 Βραδινή διασκέδαση
Κατά της τη διάρκεια της βραδιάς και μετά το δείπνο τους οι πελάτες μπορούν να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν με ζωντανή μουσική, shows, folklore dance groups, beach  and pool parties, cinema nights κ.α.


Η εμπειρία μας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα μας επιτρέπουν να εργαζόμαστε με ευελιξία κατανοώντας απολύτως τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών καθώς και τις απαιτήσεις του ξενοδοχείου. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε στους πελάτες μας έντονα συναισθήματα και αξέχαστες αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κερδίζοντας έτσι την επιλογή του ξενοδοχείου μας και στο επόμενο τους ταξίδι.

 

ENTERTAINMENT SEMINARS AND TEAM  PREPERATION

Από τις αρχές του 2018 συμπεριλάβαμε στις δραστηριότητες μας μία καινούργια υπηρεσία σχετικά με την ανεύρεση και εκπαίδευση μέσω σεμιναρίου, κατάλληλου προσωπικού για τη στελέχωση μονάδων Ψυχαγωγίας τουριστικών επιχειρήσεων.
 Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν όλες τις παραμέτρους του   Recreation Service
  Kids and Teens activities
  Sport & Fitness activities
  Cultural & ecological activities
  Night Entertainment
 εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε τις  ψυχαγωγικές σας δραστηριότητες σας με το ήδη υπάρχων προσωπικό ή ακόμα και να προχωρήσετε στη σύσταση καινούργιας ομάδας και θα σας ενδιέφερε η συνεργασία με την εταιρία μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.